Keizerpas

Keizerpas

Met de Keizerpas krijgt u 24/7 hulp bij pech. Niet alleen in heel Nederland maar ook door heel Europa! Zo kunt u zorgeloos op weg met dag en nacht hulp van onze centrale.

Daarnaast krijgt u tal van andere voordelen zoals gratis APK en de zomer- en winterinspectie. Zo kunt u gegarandeerd veilig en zorgeloos de weg op en kunt u met een fijn gevoel op vakantie.

Bel naar 036 7505 404 voor meer informatie of kom gerust langs.

 

Meer informatie

Voordelen

Met de Keizerpas heeft u een aantal voordelen om zorgeloos te genieten van uw auto.

  • 24/7 pechhulp
  • Pechhulp in heel Europa
  • Gratis APK
  • Gratis zomer- en winterinspectie
  • Gratis lampjes vervangen
  • Gratis bijvullen van vloeistoffen
  • Gratis bandenreparatie

Voorwaarden

 

Lampjes vervangen
Een defect lampje is natuurlijk vervelend en tegenwoordig steeds moeilijker zelf te vervangen.
De klantenpas biedt u de gelegenheid diverse lampjes kosteloos in onze werkplaats te vervangen. Uitgezonderd led-, neon-, xenon-, dagrij- en interieurverlichting.

Vloeistoffen bijvullen
Het bijvullen van motorolie, ruitensproeier- en koelvloeistof is enkel kosteloos indien deze tussentijds, dus niet tijdens reguliere onderhoudsbeurten worden uitgevoerd.
Indien blijkt dat de vloeistof bijgevuld moet worden door een technisch mankement, zal de betreffende vloeistof niet kosteloos worden bijgevuld maar zult u van onze werkplaatsreceptie een passende offerte ontvangen voor de reparatie.
Vloeistoffen die vervangen worden ná het uitvoeren van een reparatie worden niet vergoed.

Aanvragen
Alle voordelen worden uitsluitend kosteloos uitgevoerd na het vertonen van uw klantenpas en zijn enkel geldig op het aangemelde voertuig. Wilt u een Keizerpas aanvragen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij zullen u zo snel mogelijk terugbellen.

adminKeizerpas