Airco service

Airco service

In 95% van de huidige auto’s zit tegenwoordig wel een airco, een climatic of een climate control. Elke auto met een airco heeft airco service nodig. Wij adviseren u om de airco eens per 3 jaar te laten vullen. Hiermee zorgt u ervoor dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft. Uw aircosysteem verliest ieder jaar ongeveer 8% tot 10% van zijn koudemiddel door verdamping of weglekken. Dit betekent dat de koelende werking van het systeem, naarmate het zijn koudemiddel kwijt raakt, steeds minder wordt. Het is daarom raadzaam uw aircosysteem één keer per jaar te laten controleren of er nog voldoende koudemiddel aanwezig is. Uitstel van het bijvullen kan leiden tot een slechte werking, storingen en defecten aan het koelsysteem.

Wij hebben de juiste apparatuur en onze mensen zijn erkend om alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan een airco-installatie uit te voeren.

Wilt u meer weten over een gezonde en goede werking van uw aircosysteem? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

  • Airco controle – Gratis
  • Airco reiniging – € 29,95
  • Airco service – € 99,00
  • Combi service + reiniging – € 119,00
adminAirco service